ASASINAREA ROMANOVILOR – UN „RITUAL EVREIESC”, LA ORDINUL „MAGNAȚILOR EVREI DIN SUA”

Pe 15 martie 1917, ultimul țar al Rusiei, Nicolae al II-lea (Nikolai Alexandrovici Romanov, n. 6 mai 1868), abdica de la tron, atât pentru el, cât și pentru toți urmașii săi.

Lăsăm moștenire succesiunea noastră fratelui nostru, Marele Duce Mihail Alexandrovici, și îi dăm binecuvântarea noastră la urcarea pe tron.” – mai scria Nicolae al-II-lea in actul de abdicare. Marele Duce Mihail a refuzat însă să accepte tronul, abdicând imediat în ziua următoare.

Astfel s-au încheiat trei secole de istorie a dinastiei Romanov, iar conducerea Rusiei a fost preluata de guvernul Alexandr Kerenski.

Cu acest guvern, și nu cu monarhia care se retrăsese din scena, se va „lupta” practic Lenin, declanșând ceea ce s-a numit „revoluția” bolșevică, după ce va sosi cu trenul in Rusia, pe 16 aprilie 1917, la o lună după abdicarea țarului.

Nicolae a încercat să-i convingă pe britanici și apoi pe francezi să-i acorde azil - la urma urmei, soția sa era nepoata reginei Victoria. Dar ambele țări au refuzat. (history.com)

Deși nu mai reprezenta o amenințare pentru nimeni, țarul Nicolae al-II-lea a fost asasinat din ordinul lui Lenin, pe 16 iulie 1918, în timp ce se afla în exil, cu domiciliu forțat, în Siberia (sub pază).

Cazul asasinării sale este cu atât mai tragic, cu cât întreaga sa familie a fost executată executată cu sălbăticie si cruzime de un pluton condus de Iacov Iurovski, iar cadavrele lor, mutilate si batjocorite, au fost îngropate de-a valma, într-un mormânt nemarcat. Cu toții sunt recunoscuți ca „purtători de chinuri” de Biserica Ortodoxă Rusă.
În 2000, după cca opt ani de studiu, sinodul episcopilor Bisericii Ortodoxe Ruse a votat unanim recunoașterea lui Nicolae, Alexandra și a celor cinci copii ai lor, ca sfinți.

RUSSIAN ROYAL FAMILY. THE IMPERIAL FAMILY. SEATED: THE GRAND DUCHESS OLGA; THE CZAR; THEGRAND DUCHESS ANASTASIA; THE CZAREVITCH ALEXIS; THE GRAND DUCHESS TATIANA. STANDING: THE GRAND DUCHESS MARIE; THE CZARINA|
De la stânga la dreapta: Marea Ducesă Olga, Marea Ducesă Maria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Alexandra, Marea Ducesă Anastasia, Tsarevich Alexei, Marea Ducesă Tatiana

„MAGNAȚII EVREI AMERICANI” AU CERUT ASASINATUL

O serie de istorici consideră că execuția Romanovilor a fost un act de răzbunare din partea lui Vladimir Ilici Ulianov – Lenin, pentru condamnarea la moarte a fratelui sau, Alexandr Ulianov, ca urmare a tentativei eșuate de asasinare a țarului Alexandru al III-lea, în 1887. Lenin l-a denumit pe Nicolae al-II-lea „cel mai aprig dușman al poporului rus, un călău sângeros, un jandarm asiatic” și „tâlhar încoronat”.

Alte surse susțin însă că Lenin, la rândul lui, ar fi primit directive din SUA ca să ordone asasinatul țarului și al familiei sale. Istoricul Piotr Multatuli [1], cercetător la Academia rusă de Științe – scrie Moscow Times, in 2012, si – , nu a negat că liderii bolșevici de la Moscova au inițiat planul asasinării țarului in 1918, în Urali, la Ekaterinburg, dar a spus că în spatele deciziei a stat o misiune americană.

Într-un articol din „Argumenti i Facty, Multatuli„, el a redat conversațiile secrete dintre conducerea bolșevică a Comitetului Executiv Central şi unul dintre participanții la asasinat, demonstrând că organizații financiar-industriale din SUA au cerut asasinarea țarului și a întregii sale familii, ca pe o „necesitate”.

„Ordinul a fost transmis la Moscova printr-o organizație din Vologda”, istoricul Multatului argumentând că „membrii acestei organizații vedeau ca esențială distrugerea Rusiei țariste, pentru îndeplinirea planurilor lor de creare a unei lumi unipolare.”

„Magnații erau de fapt stăpânii sectorului financiar bancar ce au creat Federal Reserve și cu toții erau “americani”. Adică evrei. Ei au și finanțat revoluția bolșevică„. – afirma acesta.

citește si „EXPERIMENTUL LENIN”, LA NIVEL PLANETAR

Potrivit history.com crima a fost un act de violență atent planificat. Zile in sir răpitorii bolșevici au făcut pregătiri pentru crimă, inclusiv aprovizionarea cu benzina cu care să ardă cadavrele și acidul sulfuric cu care să-i mutileze, pentru a nu putea fi recunoscuți.

MOARTEA ȚARULUI ȘI A FAMILIEI SALE: „FĂRĂ INDOIALĂ, UN RITUAL EVREIESC”

In 2017, la o conferință care a avut loc la Mănăstirea Sretenski din Moscova, cu titlul “Cazul uciderii familiei țariste: noi cercetări şi dosare”, colonelul din justiție Marina Molodţova a declarat că un total de 34 de teste medico-legale au fost comandate pentru a identifica rămășite care ar aparține lui Nicolae Romanov şi familiei sale.
Potrivit TASS, ea a menționat că “rămășițe descoperite în două morminte în defileul Poroşenkov sunt examinate cu atenție. Experții se așteaptă să clarifice motivele morții, sexul şi relațiile de rudenie, precum și rănile„.

Cu acest prilej, patriarhul Kirill a precizat că biserica ortodoxa rusa nu a adoptat încă o poziție finală cu privire la decesul membrilor familiei regale.
La rândul sau, episcopul ortodox Tihon Sevkunov a declarat că mulți lideri ai bisericii consideră că “nu există nicio îndoială” că moartea Romanovilor a făcut parte dintr-un „ritual evreiesc„.

citește si MOARTEA ROMANOVILOR – INTRE ADEVAR SI LEGENDA

„O CALOMIE ANTISEMITĂ”

Președintele Federației Comunităților Evreiești din Rusia, Alexander Baroda, a ripostat imediat, preluat de agenția de știri Interfax: „Acuzarea evreilor de o crimă rituală este una dintre cele mai vechi calomnii antisemite. Provoacă în mod repetat persecuții care rezultă în moartea a sute și mii de oameni.

O “astfel de calomnie” – a mai spus Baroda – a fost promovată și după prăbușirea Uniunii Sovietice, în anii ’90, și s-a “dovedit a fi nefondată” după o investigație desfășurată de Biroul Procuraturii Generale. El a adăugat că este “regretabil” faptul că acuzațiile sunt din nou reluate în Rusia.

Cu toate acestea, – scrie epochtimes – teoria crimei rituale continuă să fie o ipoteză plauzibilă pentru mulți specialiști, având in vedere numărul preponderent al evreilor implicați, cu precădere la nivel decizional, în mișcarea bolșevică. Pe de altă parte, suspiciunile planează și pentru că nicio investigație efectuata până in prezent nu a reușit să dovedească, în mod concludent, cum a fost, de fapt, ucisă familia regală.

citește si IDENTITATEA LUI LENIN


[1] Pyotr Multatuli (n. 17 noiembrie 1969, la Leningrad), este strănepotul lui Ivan Kharitonov, bucătarul șef al bucătăriei imperiale, care a fost ucis împreună cu familia regală în casa Ipatiev, la 17 iulie 1918. Pe partea maternă, stră-strănepotul generalului maior P. G. Belik, participant la războiul caucazian, numit de împăratul Alexandru al II-lea în funcția de șef al Ceceniei și de primarul Grozny. Podul peste Sunzha poartă numele P.G. Belik din Grozny. În 1991 a absolvit Universitatea Pedagogică de Stat din Rusia, numită după A.I. Herzen, Facultatea de Istorie. A lucrat ca profesor de istorie în școala secundară, apoi ca investigator și agent al departamentului de urmărire penală, în direcția de securitate a întreprinderii unitare de stat TEK SPb. În 2007, împreună cu Elena Chavchavadze, a participat în calitate de coautor al scenariului la crearea documentarului „Storming the Winter. Refutation ”, filmat pentru a 90-a aniversare a Revoluției din octombrie. În 2008, a realizat un film documentar „Nicolae al II-lea. Triumful eșuat ”, premiat la Festivalul de Film Radonezh (Moscova). Din iunie 2010, este cercetător la Institutul Rus pentru Studii Strategice. Până în decembrie 2016, a lucrat ca șef al sectorului de analiză și evaluare la Institutul rus de studii strategice. În noiembrie 2013, Multatuli, alături de Alexander Bokhanov, Konstantin Malofeev, Leonid Reshetnikov, Mihail Smolin și alții, au semnat un apel către președintele Putin prin care a solicitat consolidarea rolului special al ortodoxiei în Constituția Federației Ruse.

sursa: nationalgeographic
"Familia a stat într-o clădire mare cunoscută drept "Casa Ipatiev", după numele fostului proprietar. O palisadă înaltă din lemn a fost construită pentru a tăia legătura cu lumea exterioară. Romanovii au avut dreptul sa folosească o grădina, pentru exerciții fizice. Responsabilul cu paza, Avdeev, era corupt (oamenii săi au furat de la Romanovi), dar nu crud. Paznicii erau oameni obișnuiți, recrutați din fabricile locale. Odată cu trecerea timpului, s-au devenit familiarizat cu captivii și au devenit chiar prietenoși cu aceștia. Ulterior, bolșevicii locali l-au înlocuit pe Avdeev cu Yakov Yurovsky, omul care avea să le orchestreze crimele. El a instituit un regim mult mai dur și a recrutat gardieni mai stricți și mai disciplinați. A menținut o relație îndepărtată, dar profesională, cu Nicholas și Alexandra, chiar în timp ce planifica moartea lor." (nationalgeographic)
Cei șase membrii ai familiei Romanov, pe acoperișul moșiei din Tobol’sk, unde au fost ținuți in captivitate din vara anului 1917 până în primăvara anului 1918. SOVFOTO/GETTY IMAGES
Familia Romanov și servitorii lor au fost duși la subsolul casei Ipatiev, in aceasta camera, unde au fost uciși în iulie 1918.

Lasă un comentariu